De Spagyriek Plantgeneeskunde is een op zichzelf staande complementaire geneeswijze, welke evenals de Homeopathie, Fytotherapie,romatherapie een unieke plek in de complentaire geneeswijze verworven heeft.
www.spagyrieknederland.nl/alchemistischefilosofie/waterdruppel

Waar verkrijgbaar

Spagyriek is alleen op voorschrift van een voorschrijver verkrijgbaar en de uitlevering vindt plaats via een apotheek welke rechtstreeks naar de cliënt verstuurd. Al jaren is er een goede samenwerking met de Spagyriek Apotheek in Marum. Het gebruik vanSpagyriek kent in Duitsland en Zwitserland een lange traditie. In Nederland hebben we sinds 2000 ervaringen met deze therapeutische middelen op natuurlijke basis. Vanwege de unieke werking, de zeer positieve resultaten en de brede inzetbaarheid wint de Spagyriek steeds meer terein onder natuurgeneeskundige therapeuten, consumenten en onder mensen die hun gezondheid op een natuurlijke manier willen ondersteunen. Een lijst van geschoolde therapeuten vind je hier (scholing gevolgd via Spagyriek Nederland). Let op: Deze lijst is nog niet compleet, stuur ons gerust een e-mail voor meer informatie of voor het inplannen van een (online) consult.

Verkrijgbaarheid van de Spagyriek

Spagyriek Nederland

www.spagyrieknederland.nl/alchemistischefilosofie/waterdruppel www.spagyrieknederland.nl/alchemistischefilosofie/mystieke plekken/stone henge/engeland www.spagyrieknederland.nl/alchemistischefilosofie