http://almere.eenpunt.nl/alternatieve-geneeswijzen.html
www.spagyrieknederland.nl/links/bhoeda/spiritualiteit www.spagyrieknederland.nl/links/spiritualiteit/waterbol

Tarieven:

Welk tarief geldt voor jou?

Een groot deel van de sessies valt onder een Priveles/Sessie van de Bewustzijnssynthese De leer van het Zijn™, ‘De leer van het Zijn’ kan in groepsverband of in priveles/sessie gevolgd worden, het tarief voor een priveles/sessie is € 90,00 voor 90 minuten en is vrijgesteld van BTW. * Wanneer een consult niet valt onder de privelessen/sessies van de Bewustzijnssynthese De leer van het Zijn™, dan gelden de bijbehorende tarieven zoals onderstaand aangegeven. Uiteraard zal vooraf aan het inplannen van een sessie worden vermeld welk tarief voor jou van toepassing zal zijn. * De privélessen/sessies kunnen onbeperkt gevolgd worden en zullen verspreid worden over het jaar in lessen van 90 minuten. Indien je bij verhindering tenminste 48 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Op onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden en privacy beleid van toepassing (klik hier) Voor de kosten van cursussen, opleidingen etc. bekijk de betreffende pagina op de site.

Wij zijn CRKBO geregistreerd

Sinds een aantal jaren zijn wij een geregistreerde instelling voor Kort Beroepsonderwijs en zijn wij geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), hierdoor zijn onze cursussen en opleidingen vrijgesteld van btw. Tevens zijn meerdere opleidingen geregistreerd en geaccrediteerd door de KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen). Beide registraties staan garant voor de kwaliteitseisen waaraan we dienen te voldoen.

Teruggave bij je aangifte Inkomsten Belasting

Belangrijk: Door onze registratie bij het CRKBO betekent het dat onze opleidingen (privelessen, etc.) aan het eind van het jaar kunnen worden aangemerkt als scholing bij je belastingaangifte van je inkomstenbelasting (dus als aftrekpost, drempel is op dit moment € 250,00). Veel mensen kunnen hier gebruik van maken, wellicht kan dit voor jou ook gunstig zijn! Tip: Voor de aftrek bij je belastingaangifte mogen de bedragen van de cursussen, opleidingen, workshops en privélessen/sessies welke vallen onder de Bewustzijnssynthese De leer van het Zijn™ bij elkaar worden opgeteld, zo kom je al heel snel boven de drempel van € 250,00 waardoor je aardig wat van je gemaakte kosten kan terugvorderen bij de belastingdienst. Wel Belastingteruggave, geen teruggave bij je Zorgverzekeraar Het spreekt voor zich dat je voor onze consulten, privelessen/sessies geen recht hebt op teruggave van je zorgverzekeraar. Daar staat ons gunstige tarief tegenover, met veelal teruggave van Inkomstenbelasting via de belastingdienst. Zo blijft het voor iedereen gelijk en aantrekkelijk zonder tussenkomst van een zorgverzekeraar. Centrumgegevens: Inschrijving Handelsregister (KvK) 59118830 BTW-nummer 8533.25.704.B.01
Sessie | Privéles | Supervisie
(90 minuten)
€ 90,00 (BTW vrij)
Videobellen via Skype | Teams
(90 minuten)
€ 90,00 (BTW vrij)
Email consult
€ 45,00 (BTW hoog)
Telefonisch consult
(30 minuten)
€ 45,00 (BTW hoog)
Consult
(90 minuten)
€ 100,00 (BTW hoog)
Bedrijfscoaching | Training
(90 minuten)
€ 100,00 (BTW hoog)
Abonnement Online Bewustzijnsleer™
Per maand
€ 35,00 (BTW vrij)
Abonnement Online Spagyriek Verdiepingswebinar™
Per maand
€ 35,00 (BTW vrij)
Spagyriek online scholing:
Online Spagyriek Basis Module™ Online Spagyriek Opleiding™
Per module
€ 185,00 (BTW vrij)