De Spagyriek Plantgeneeskunde is een op zichzelf staande complementaire geneeswijze, welke evenals de Homeopathie, Fytotherapie,romatherapie een unieke plek in de complentaire geneeswijze verworven heeft.
www.spagyrieknederland.nl/spagyriek opleiding/waterdruppel
De Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ bestaat per webinar uit 1 bijeenkomst van 2,5 uur. Nadat je de opleiding Alchemistische Spagyriek hebt afgerond kun je als Spagyriek Therapeut de Spagyriek Verdiepingsdagen gaan volgen om je nog meer te verdiepen in deze plantremedies. Als je in het verleden bij ons de 2-daagse Spagyriek Basismodule™ hebt gevolgd kun eveneens aan de Spagyriek Online Verdiepingswebinar™ deelnemen. De Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ zal georganiseerd worden door Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland van Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen te Almere. Vanuit zijn alchemistische visie, kennis en ervaring zal Ronald je meenemen in de wereld van de Alchemistische Spagyriek Plantenremedies. Deze online verdiepingswebinars geven je extra tools in de behandeling en ondersteuning van het betreffende thema. In de loop van de tijd zullen meerdere online verdiepingswebinars ontwikkeld worden, welke dienen als bij- en nascholing voor de Spagyriek Therapeut. Iedere Online Spagyriek Verdiepingswebinar bestaat uit een specifiek thema, welke afzonderlijk gevolgd kan worden. 1 online-live avond per thema | webinar én terug te kijken, of d.m.v. privéles. 2,5 uur per bijeenkomst, inclusief een kleine pauze. Studiebelasting 2 - 5 uur per week per webinar. De Spagyriek Online Verdiepingswebinars voldoen aan de gestelde negen HBO-competenties zodat je kunt spreken van HBO - niveau. Minimale voorwaarde voor deelname is MBO-denkniveau e/o interesse in de plantgeneeswijze.

Online Spagyriek Verdiepingswebinar:

Data: zie onze agenda (klik hier) Tijd: 19:30 uur – 22:00 uur Webinar Spagyriek en de laatste ontwikkelingen Webinar Spagyriek en Allergie Webinar Spagyriek en Slaapproblemen Webinar Spagyriek en Burn-out en Depressie Webinar Spagyriek en Bewustwording Webinar Spagyriek en Reumatische aandoeningen Webinar Spagyriek en het Metaboolsyndroom Webinar Spagyriek en de Huid Webinar Spagyriek en Hart- en Vaatziekten Webinar Spagyriek en Ondersteuning van de chakra’s m.b.v. de door Ronald Nieuwenhuizen ontwikkelde chakracomplexen Webinar Spagyriek en Vitalisering en de Matrix van het leven o.b.v. de numerologie Webinar Spagyriek en de DNA-codons ter stimulering van de aminozuren Webinar Spagyriek en het Periodiek Systeem der Elementen (PSE) Webinar Spagyriek en de wervelkolom en het gebit Webinar Spagyriek en Slaap en Bewustzijn Webinar Spagyriek en Spanning en Stress Webinar Spagyriek en Verslavingen

Betaling en algemene voorwaarden:

De kosten per Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ bedragen € 30,00. Tevens is het online Spagyriek Verdiepingswebinar™ in abonnementsvorm te volgen. De kosten voor het online abonnement Spagyriek Verdiepingswebinar™ bedragen per maand € 35,00, hiervoor krijg je 2 webinars per maand met een maximum van 20 webinars per jaar. Het factuurbedrag dient voor aanvang van het webinar voldaan te zijn op bankrekeningnummer NL93ABNA058.15.65.975 t.n.v. R. Nieuwenhuizen te Almere.

Aanmelding

Wanneer je je wilt aanmelden voor een los webinar (klik hier) of voor het abonnement (klik hier) dan kan dit alleen wanneer je de opleiding Alchemistische Spagyriek of als je de 2-daagse Spagyriek Basismodule™ hebt afgerond. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Ben jij ook enthousiast geworden en wil jij je alvast onder voorbehoud aanmelden voor deze opleiding, stuur ons dan even een mail.

Online Spagyriek Verdiepingswebinar™

Spagyriek Nederland

www.spagyrieknederland.nl/spagyriek opleiding/waterdruppel www.spagyrieknederland.nl/spagyriek opleiding/mystieke plekken/stone henge/engeland www.spagyrieknederland.nl/spagyriek opleiding