De Spagyriek Plantgeneeskunde is een op zichzelf staande complementaire geneeswijze, welke evenals de Homeopathie, Fytotherapie,romatherapie een unieke plek in de complentaire geneeswijze verworven heeft.
www.spagyrieknederland.nl/spagyriek opleiding/waterdruppel

Scholing, privéles of supervisie

Wil jij je graag scholen in de Alchemistische Spagyriek, voor jezelf of voor anderen, voor het welzijn van lichaam, geest en ziel, dan bieden wij verschillende mogelijkheden. De Spagyriek Online Modules voldoen aan de gestelde negen HBO-competenties, zodat je kunt spreken van HBO - niveau. Dit kun je volgen, na iedere module kun je besluiten of je doorgaat of stopt: Spagyriek Basismodule (Module 1); 3 online avonden en terug te kijken, of d.m.v. privéles. Module 2 van de Spagyriek Opleiding; 3 online avonden en terug te kijken, of d.m.v. privéles. Module 3 van de Spagyriek Opleiding - Afronding van de Spagyriek Opleiding tot Spagyriek Therapeut; 3 online avonden en terug te kijken, of d.m.v. privéles. Spagyriek Verdiepingswebinar(s) te volgen na de Spagyriek Basismodule, ook in voordelig abonnementsvorm. Heb je interesse in privéles of supervisie, lees dan hier verder.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn CRKBO geregistreerd (centraal register kort beroepsonderwijs), dit betekent dat wat wij aanbieden aan de eisen voldoet van het CRKBO en je van ons kwaliteit mag verwachten. Wij zullen blijven streven naar professionaliteit. Eveneens zijn de modules vrijgesteld van btw.

Spagyriek Scholing

Spagyriek Nederland

www.spagyrieknederland.nl/spagyriek opleiding/waterdruppel www.spagyrieknederland.nl/spagyriek opleiding/mystieke plekken/stone henge/engeland www.spagyrieknederland.nl/spagyriek opleiding