De Spagyriek Plantgeneeskunde is een op zichzelf staande complementaire geneeswijze, welke evenals de Homeopathie, Fytotherapie,romatherapie een unieke plek in de complentaire geneeswijze verworven heeft.
www.spagyrieknederland.nl/alchemistischefilosofie/waterdruppel

Wanneer een Spagyriek privéles of supervisie

Wanneer privéles

Wanneer je meer wilt weten | leren over de unieke werking van de Spagyrische essences dan zijn er verschillende mogelijkheden. Eén van die mogelijkheden is het volgen van privélessen, dit kan online of door middel van het volgen van privélessen in ons centrum. Voor de andere scholingsmogelijkheden verwijzen wij je graag naar onze andere pagina over te volgen Spagyriek Modules (klik hier). Wanneer je graag leert via privélessen dan wordt het leertraject volledig afgestemd op waar jouw behoefte ligt. Door middel van privélessen kun je bijvoorbeeld een goede en gedegen basis leggen voor het leren samenstellen en voorschrijven van de Spagyriek. Tevens kan een privéles verdieping geven aan bijvoorbeeld specifieke vragen die je hebt m.b.t. de toepasbaarheid van de Spagyriek. Ook kan er op basis van jouw constitutionele aanleg gekeken worden welke bewustzijnsprocessen je optimaal kunt ondersteunen vanuit de helende en transformerende werking van de Spagyriek. En wanneer je na, of tijdens het volgen van de Spagyriek Modules graag meer verdieping wilt, is een privéles een goede optie. Als privéles jouw voorkeur heeft kun je eveneens alle Spagyriek Modules d.m.v. privélessen volgen (online of in ons centrum) het gaat erom dat jij de Spagyriek leert kennen en leert voorschrijven op een manier die bij jou past.

Supervisie voor voorschrijvers

Vanwege de unieke werking zonder nadelige toxische stoffen, de zeer positieve resultaten en de brede inzetbaarheid wordt de Spagyriek zeer gewaardeerd door bijvoorbeeld natuurgeneeskundig therapeuten en (dieren)homeopaten. Wanneer je als Spagyriek voorschrijver tegen bepaalde vraagstukken aanloopt, zou je d.m.v. supervisie extra scholing kunnen volgen. Daarnaast is het mogelijk om via supervisie verdieping aan te brengen in je vaardigheden als voorschrijver | therapeut en verdieping aan te brengen in je kennis, hierdoor ben je nog beter in staat de Spagyriek op een diepgaand niveau voor te schrijven.

Meer informatie over de Spagyrische essences

De kern van dit therapeutische systeem zijn de Spagyrische essences die in de loop van het ingenieuze productieproces een groot energiepotentieel ontvangen zonder nadelige toxische stoffen. Graag verwijzen we je naar deze pagina voor meer uitgebreide informatie over de ondersteunende werking die de Spagyriek biedt.

Spagyriek privéles of supervisie voor wie bedoeld?

Spagyriek Nederland

www.spagyrieknederland.nl/spagyriek opleiding www.spagyrieknederland.nl/spagyriek opleiding/mystieke plekken/stone henge/engeland www.spagyrieknederland.nl/spagyriek opleiding/waterdruppel