www.spagyrieknederland.nl/spagyrieklezing/paracelsus/alchemistische plantgeneeskunde spagyriek/waterdruppel

Online Spagyriek Module 3, afronding tot Spagyriek Therapeut

Spagyriek Nederland

www.spagyrieknederland.nl www.spagyrieknederland.nl www.spagyrieknederland.nl

Online Spagyriek Module 3, afronding tot Spagyriek Therapeut

Voor geïnteresseerden én voorschrijvers. 3 online-live avonden én terug te kijken, of d.m.v. privéles. 2,5 uur per bijeenkomst, inclusief een kleine pauze. Studiebelasting 2 - 5 uur per week gedurende de gehele module. De Spagyriek Online Modules voldoen aan de gestelde negen HBO-competenties zodat je kunt spreken van HBO - niveau. Minimale voorwaarde voor deelname is MBO-denkniveau e/o interesse in de plantgeneeswijze. Module 3 is het vervolg van de online modules 1 en 2. De modules 1 en 2 moet je hebben afgerond om te kunnen deelnemen aan module 3. Als je ook module 3 hebt afgerond ontvang je het diploma “Spagyriek Therapeut”. De basismodule en module 2 worden afgerond met een certificaat.

Waarom module 3 en wat komt er aan bod

Tijdens module 3 wordt de Spagyriek nog verder uitgediept; aan het eind van deze module ben je Spagyriek therapeut en zullen wij je vermelden op onze website (uiteraard alleen als je dit zelf wilt). Alle ins en outs omtrent spagyrische middelen komen aan bod en gaan we nog dieper in op de alchemistische principes waardoor je volledig in staat bent de Spagyriek voor te schrijven. Als cursist van de modules maak je een persoonlijke groei door welke uiteraard nog meer verdieping zal vinden tijdens - en na - de laatste module van deze reeks. Eveneens behandelen we: o Spagyriek en de samenhang met: de verschillende menstypen vanuit de aromatherapie en de homeopathie de astrologie en astronomie de Bewustzijnssynthese numerologie en de enneagramleer de Bach bloesemtherapie

De kosten

De TOTALE kosten voor deze module bedragen € 185,00. Dit bedrag is inclusief het lesboek met de behandelde samenstellingen. Na afronding van de module ontvang je per post het diploma Spagyriek Therapeut.

Algemene voorwaarden

Na aanmelding ontvang je van ons de betaalgegevens. Na betaling ontvang je een aantal dagen voordat we van start gaan per e-mail een link voor deelname aan de cursus. Tot 10 dagen voor aanvang mag je kosteloos annuleren. Daarna kan er helaas geen restitutie meer plaatsvinden.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn CRKBO geregistreerd (centraal register kort beroepsonderwijs), dit betekent dat wat wij aanbieden aan de eisen voldoet van het CRKBO en je van ons kwaliteit mag verwachten. Wij zullen blijven streven naar professionaliteit. Eveneens zijn de modules vrijgesteld van btw.

Cursusleider

Alle modules en verdiepingslessen worden met kennis, bezieling en enthousiasme verzorgd door Ronald Nieuwenhuizen; alchemist, spiritueel- en hypnotherapeut, natuurgeneeskundig therapeut, lichtwerker en esotericus. Vanuit zijn alchemistische visie, kennis en ervaring zal Ronald je meenemen in de wereld van de alchemistische Spagyriek. Ronald: “Vanaf het begin dat ik in aanraking kwam met de alchemistische Spagyriek, zo rond 2002, heeft het mij geen moment meer losgelaten. Jaren heb ik mij volledig in de Spagyriek verdiept en als voorschrijver van de Spagyriek ben ik deelgenoot van de vele positieve ervaringen van mijn cliënten. Bij mij het gevoel te ontstaan dat ik al deze opgedane kennis wilde delen, wat heeft geresulteerd in de beroepsopleiding d.m.v. modules (sinds 2013) alsmede tot de verdiepingslessen."

Aanmelden voor de online Module 3 van de Spagyriek Opeiding

Wil je deelnemen aan deze bijzondere en waardevolle online Module 3 van de Spagyriek Opleiding, meld je aan (klik hier). Klik hier op de agenda voor actuele data.