www.spagyrieknederland.nl/spagyrieklezing/paracelsus/alchemistische plantgeneeskunde spagyriek/waterdruppel

Online Spagyriek Module 2 voor geïnteresseerden én voorschijvers

Spagyriek Nederland

www.spagyrieknederland.nl www.spagyrieknederland.nl www.spagyrieknederland.nl

Online Spagyriek Module 2 voor geïnteresseerden én voorschrijvers.

3 online-live avonden én terug te kijken, of d.m.v. privéles. 2,5 uur per bijeenkomst, inclusief een kleine pauze. Studiebelasting 2 - 5 uur per week gedurende de gehele module. De Spagyriek Online Modules voldoen aan de gestelde negen HBO-competenties zodat je kunt spreken van HBO - niveau. Minimale voorwaarde voor deelname is MBO-denkniveau e/o interesse in de plantgeneeswijze. Module 2 is het vervolg van de online module 1 (maar ook het vervolg van de fysieke 2-daagse basismodule welke wij in het verleden in ons centrum in Almere hebben gegeven). Na het volgen van module 2 ben je vrij om door te gaan met module 3. Als je ook module 3 hebt afgerond ontvang je het diploma “Spagyriek Therapeut”. De basismodule en module 2 worden afgerond met een certificaat.

Waarom module 2 en wat komt er aan bod

We duiken tijdens module 2 nog dieper in de Spagyriek zodat je de veelzijdigheid ervan nog beter leert kennen om zo nog effeciënter de Spagyriek te kunnen inzetten voor het welzijn van jezelf en van anderen. Je gaat ook steeds meer plantessences leren kennen en leren inzetten. Je leert het complexboek te gebruiken in combinatie met de sleutelwoordenlijst. Ook zullen we weer plantsymbolieken aan bod komen. Bij module 2 ontvang je naast je lesboek ook vele nuttige bijlagen die je kunnen helpen bij het inzetten van Spagyriek. Je ontvangt o.a. de volgende bijlagen: o Een overzicht van de 9 energielichamen van het aura/chakrasysteem o Vragenlijst m.b.t. de mineraalhuishouding o Voorbeeld intakeformulier o Overzicht van de energetische verbinding van het periodieke systeem der elementen met de Spagyriek van Phylak o De biologische klok van de meridianen in de Spagyriek o Een aantal beschrijvingen van bijzondere complexen Eveneens behandelen we: o Verdieping in de 5 - elementenleer en de 12 meridianen vanuit de Spagyriek bezien. o De samenhang en verdieping met het aura- en chakrasysteem vanuit de Spagyriek bezien. o De samenhang en verdieping in de mineralen- en spoorelementenhuishouding vanuit de Spagyriek bezien. o Het belichten van een aantal bijzondere SOL - complexen en Spagyrische complexen.

De kosten

De TOTALE kosten voor deze module bedragen € 185,00. Dit bedrag is inclusief het lesboek met de behandelde samenstellingen. Na afronding van de module ontvang je per post een deelname-certificaat.

Algemene voorwaarden

Na aanmelding ontvang je van ons de betaalgegevens. Na betaling ontvang je een aantal dagen voordat we van start gaan per e-mail een link voor deelname aan de cursus. Tot 10 dagen voor aanvang mag je kosteloos annuleren. Daarna kan er helaas geen restitutie meer plaatsvinden.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn CRKBO geregistreerd (centraal register kort beroepsonderwijs), dit betekent dat wat wij aanbieden aan de eisen voldoet van het CRKBO en je van ons kwaliteit mag verwachten. Wij zullen blijven streven naar professionaliteit. Eveneens zijn de modules vrijgesteld van btw.

Cursusleider

Alle modules en verdiepingslessen worden met kennis, bezieling en enthousiasme verzorgd door Ronald Nieuwenhuizen; alchemist, spiritueel- en hypnotherapeut, natuurgeneeskundig therapeut, lichtwerker en esotericus. Vanuit zijn alchemistische visie, kennis en ervaring zal Ronald je meenemen in de wereld van de alchemistische Spagyriek. Ronald: “Vanaf het begin dat ik in aanraking kwam met de alchemistische Spagyriek, zo rond 2002, heeft het mij geen moment meer losgelaten. Jaren heb ik mij volledig in de Spagyriek verdiept en als voorschrijver van de Spagyriek ben ik deelgenoot van de vele positieve ervaringen van mijn cliënten. Bij mij het gevoel te ontstaan dat ik al deze opgedane kennis wilde delen, wat heeft geresulteerd in de beroepsopleiding d.m.v. modules (sinds 2013) alsmede tot de verdiepingslessen."

Aanmelden voor de online Module 2 van de Spagyriek Opleiding

Wil je deelnemen aan deze bijzondere en waardevolle online Module 2 van de Spagyriek Opleiding, meld je dan aan (klik hier) . Klik hier op de agenda voor actuele data.