www.spagyrieknederland.nl/spagyrieklezing/paracelsus/alchemistische plantgeneeskunde spagyriek/waterdruppel

Online Spagyriek Basismodule voor geïnteresseerden én voorschijvers

Spagyriek Nederland

www.spagyrieknederland.nl www.spagyrieknederland.nl www.spagyrieknederland.nl

Online Spagyriek Basismodule™ voor geïnteresseerden én voorschrijvers

3 online-live avonden én terug te kijken, of d.m.v. privéles. 2,5 uur per bijeenkomst, inclusief een kleine pauze. Studiebelasting 2 - 5 uur per week gedurende de gehele module. De Spagyriek Online Modules voldoen aan de gestelde negen HBO-competenties zodat je kunt spreken van HBO - niveau. Minimale voorwaarde voor deelname is MBO-denkniveau e/o interesse in de plantgeneeswijze.

Datum Woensdagavond 02 februari 2022

(19.30 – 22.00 uur of terugkijken) 1e lesavond woensdag 02-02-2022 2e lesavond woensdag 09-02-2022 3e lesavond woensdag 16-02-2022 Heb je een les gemist, dat is geen probleem, je kunt de les nog een aantal weken terugkijken.

Doel van deze basismodule (Module 1)

Om te beginnen leer je wat de Alchemistische Spagyriek Plantgeneeswijze inhoudt, wat het voor jou en voor anderen kan betekenen en je leert binnen deze basismodule meteen hoe je de Spagyriek kunt inzetten voor het welzijn van lichaam geest en ziel. Deze basismodule kan gezien worden als een volledige en goede basis. Na afronding van deze module ben je in staat om de gehele Blauwe Lijn* van de Spagyriek, alsmede een aantal behandelde complexen (samenstellingen) op een juiste en verantwoorde manier voor te schrijven en in te zetten. Alle complexen die behandeld worden bevatten essences uit het volledige assortiment van op dit moment 110 essences.

Wat komt er aan bod

De geschiedenis en de filosofie van de Alchemistische Spagyriek plantremedies. De symboliek en het holistische aspect van de plantessences. De samenhang tussen de Spagyriek en de kosmische wetten. De samenhang tussen de Spagyriek en de drie paden van bewustwording. De ‘paraplu’ van de Spagyriek, waarbij er een samenhang ontstaat met verschillende therapievormen zoals o.a. o de fytotherapie o de homeopathie o de aromatherapie en etherische oliën o de mineraalcelzoutentherapie en de spoorelementen o de Bach Bloesemtherapie. De doseringsmethodiek van de Spagyriek. De samenhang met de numerologie. De samenhang met het Periodiek Systeem der Elementen van Mendeljev. Het leren voorschrijven van het SOL III Minerals - complex (*). ** Het leren voorschrijven van het SOL II Stressreduction – complex (*). Het leren voorschrijven van het SOL II Sweet dreams – complex (*). Het leren voorschrijven van het complex Yohimbe - Yohimbe. Het leren voorschrijven van de drie eindcomplexen van de Spagyriek. Het leren voorschrijven van de Blauwe Lijn complexen***. Het samenstellen van een complex en praktijkvoering. (*) Ontwikkeld door Ronald Nieuwenhuizen ** Een complex is een samenstelling ***De Blauwe Lijn bevat een ruim aantal samenstellingen voor veel voorkomende lichamelijke en geestelijke verstoringen/klachten. Deze Basismodule kan ook gezien worden als een volledige en goede basis voor de vervolg modules en voor alle overige webinars en de seminars. Na afronding van module 3 ben je opgeleid tot Spagyriek therapeut.

Deze module is bedoeld voor

Als je aan de slag wilt met Spagyriek. Dit kan beroepsmatig zijn of omdat je serieus interesse hebt. Of wanneer je nog geen enkele ervaring hebt maar wel geïnteresseerd bent in de werking van de Spagyriek. Of wanneer je na het volgen van de basiscursus van de Spagyriek Apotheek meer wilt weten over de werking van de Spagyriek. Of wanneer je als therapeut of voorschrijver de Spagyriek wilt leren voorschrijven.

De kosten

De TOTALE kosten voor deze module bedragen € 185,00. Dit bedrag is inclusief het lesboek met de behandelde samenstellingen. Na afronding van de module ontvang je per post een deelname-certificaat.

Algemene voorwaarden

Na aanmelding ontvang je van ons de betaalgegevens. Na betaling ontvang je een aantal dagen voordat we van start gaan per e-mail een link voor deelname aan de cursus. Tot 10 dagen voor aanvang mag je kosteloos annuleren. Daarna kan er helaas geen restitutie meer plaatsvinden.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn CRKBO geregistreerd (centraal register kort beroepsonderwijs), dit betekent dat wat wij aanbieden aan de eisen voldoet van het CRKBO en je van ons kwaliteit mag verwachten. Wij zullen blijven streven naar professionaliteit. Eveneens zijn de modules vrijgesteld van btw.

Cursusleider

Alle modules en verdiepingslessen worden met kennis, bezieling en enthousiasme verzorgd door Ronald Nieuwenhuizen; alchemist, spiritueel- en hypnotherapeut, natuurgeneeskundig therapeut, lichtwerker en esotericus. Vanuit zijn alchemistische visie, kennis en ervaring zal Ronald je meenemen in de wereld van de alchemistische Spagyriek. Ronald: “Vanaf het begin dat ik in aanraking kwam met de alchemistische Spagyriek, zo rond 2002, heeft het mij geen moment meer losgelaten. Jaren heb ik mij volledig in de Spagyriek verdiept en als voorschrijver van de Spagyriek ben ik deelgenoot van de vele positieve ervaringen van mijn cliënten. Bij mij het gevoel te ontstaan dat ik al deze opgedane kennis wilde delen, wat heeft geresulteerd in de beroepsopleiding d.m.v. modules (sinds 2013) alsmede tot de verdiepingslessen."

Aanmelden voor de online Basismodule

Wil je deelnemen aan deze bijzondere en waardevolle online Basismodule, meld je dan aan (klik hier). Klik hier op de agenda voor actuele data.