De Spagyriek Plantgeneeskunde is een op zichzelf staande complementaire geneeswijze, welke evenals de Homeopathie, Fytotherapie,romatherapie een unieke plek in de complentaire geneeswijze verworven heeft.
www.spagyrieknederland.nl/alchemistischefilosofie/waterdruppel

Spagyriek Nederland heeft een missie

Onze missie

Het opleiden van goede Spagyriek Therapeuten is een onderdeel van onze missie. Daarom vinden wij het belangrijk om mensen door te verwijzen naar voorschrijvers die via ons de Spagyriek scholing hebben gevolgd en afgerond. De Spagyriek Online Modules voldoen aan de gestelde negen HBO-competenties, zodat je kunt spreken van HBO - niveau. De lijst van Spagyriek Therapeuten zal zich steeds verder uitbreiden, dat is niet alleen een missie maar ook een prachtig doel! Een veld met de prachtige Rode Zonnehoed (Echinacea purpurea): “Ik ben een brug tussen het reine en het onreine, tussen het goddelijk deel en de materiële ervaring, tussen de geest en de zorgen van het vlees…” De Rode Zonnehoed staat graag in grote groepen en is harmoniserend. Onze missie is de Alchemistische Spagyriek plantenremedies een plek te geven welke het verdiend! Steeds meer natuurgeneeskundig therapeuten ontdekken de helende en transformerende werking van de Spagyriek. Spagyriek heeft een unieke werking, geeft positieve resultaten en heeft een brede inzetbaarheid. Wij willen (aankomend) voorschrijvers goed opleiden om het voorschrijven te professionaliseren, via deze weg zullen steeds meer mensen baat kunnen hebben bij de Spagyriek, ‘heling met de heilzame kracht vanuit de natuur’. De Rode Zonnehoed staat symbool voor het delen van onze missie. Een groep met mooie therapeuten welke in harmonie met zichzelf, de groep en de natuur hun opleiding hebben afgerond vind je onder het kopje therapeuten..

Spagyriek Nederland heeft een missie

www.spagyrieknederland.nl/alchemistischefilosofie/waterdruppel www.spagyrieknederland.nl/alchemistischefilosofie/mystieke plekken/stone henge/engeland www.spagyrieknederland.nl/alchemistischefilosofie